Operahuset, check

Nu har vi varit duktiga igen. Aktiverat bankkonto och skaffat internetbak. Inte en dag for sent, men det har ju varit helg.
Pratfronten: I och med att vi umgas med tva Goteborgare har den svenska delen av mitt sprakbruk blivit rejalt vridet. Rejalt Goteborskt. Den engelska delen har annu inte nagon typisk aussiedialekt, men jag borjar fatta att det bara ar en tidsfraga. There's no return.
-Fast det ar ratt gulligt!

I lordags var det en rejal turiststadsvandring runt Sydney. Helt by foot, som backpackare ska det levas billigt! Samlar pa sig spartips hela tiden. Antligen hittade vi t ex en stormarknad for nagra dagar sen - och en inomhusmarknad! Billigbillig farskt frukt och massor av gronsaker. Massor av fisk och skaldjur med... I de sma convenience storesarna finns det tva applen och nagra veckogamla bananer pa sin hojd. Dar gar man for att kopa nudelsoppforpackningar dar man haller pa vatten.

However, Operahuset finns i verkligheten! Gigantiskt varre, och sonderfotat. Lite vaderbitet om man tittar pa nara hall, inte bara totalt graddvitt langre. Habour Bridge ligger precis brevid, men vi har inte kollat pa det nattid (nar det ar upplyst) an. Ett maste. I the Botanic Garden hittar vi ett hundratal vilda fladdermoss, ojoj! Nej mamma, inga spindlar an. Eller ormar.

Matdagbok:
Tors: Coninental breakfast, lyxhamburgare, beans on toast.
Fre: Continental brekfast, tonfiskmackor med banan, spaghetti &kottfarssas.
Lor: Continental breakfast, taco (med ALLT. hurra for egen guacamole!)
Son: Continental breakast, spaghetti med graddfil och bacon (tjocka som kasslerbitar ungefar)
Man: Yoghurt, macka och apple, ?????

Conclusion: Vi ater definitivt for lyxigt an sa lange. Nar ska pasta&ketchup-perioden trada i kraft tro? Sakert en tidfraga. Men vi har ju nastan gatt over till tva mal per dag anda.

Eftersom de kor med forkortningar overallt har (aven banken), sa: See u guys! Love u!

Kommentarer
Postat av: Alberto

Fan va najs det verkar! Jag blir avis på er alla där nere! Men skönt att det gått bra för er, hoppas det fortsätter på det spåret ;)

2007-10-21 @ 00:18:27
URL: http://slakteri.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0