Sushisnack, lakare och opalmuseum

Dagen som verkade borja ratt kasst visade sig bli ganska trevlig anda. Vi vaknade namligen med forhoppningen att ta farjan till Taronga Zoo, men i o m att luften gatt ur mina fotter blev det lakaren vi hamnade hos. Taronga far vanta tills imorgon. Lakaren tror att jag inte har nagra bestaende skador, utan bara valdigt anstrangda fotter, som skulle ma bra av vila och nya skor. Han tror inte att situationen kan forvarras, bara fordrojas. (Och for mammas record: Ingen dalig cirkulation har inte). Sa nya skor ska jag kopa sa snabbt som mojligt.

En hel del snack de senaste dagarna mellan Gabriel, Elias och mig har kretsat runt skyskraporna i stan. Det finns miljoner, och sa finns det skytower. I skytower kan glada turister betala en dyr penning for att se Sydney from above. Vi som ar backpackers vill sjlavklart se Sydney from above, men inte vill vi betala en dyr penning inte. Snacket om "Gar det att planka sig in i en annan hiss?" drar igang. I mandags kom resultatet: Elias hade lyckats! Han var uppe pa 42: vaningen. MEN, nu du Elias: Idag lyckades vi med vaning 65! Vad sags om att battla?

Jag kanner verkligen for lunch idag. Det blir det ju inte varje dag! Har kan man i varje gathorn hitta sushirullar, 10 cm langa, for 1.80 dollar (ca 10 kr). Hur later det Sigge? Tva sadana ar en maltid. Oc de finns med alla sorters fyllningar med. Terryakikyckling och BBQ-kott har iaf inte jag sett innan... Gabriel tog en tugga av min kycklingrulle, och konstaterade nojt att det faktiskt inte var gott. Men hade provade!

Darefter snubblar vi in pa ett Opalmusem. Opaler ar tydligen en av Australiens stora skrytgrenar, ca 95% av alla Opaler kommer fran Australien. Vad vi fick veta: Opaler ar fossiler (tror vi iaf), glimmrar i alla farger (vilket sjalvklart faller mig i smaken) och ar snuskigt dyra (vilket sjalvklart inte riktigt  faller mig i smaken).

Glom inte att kolla in resedagboken.se med. Snappet for bekvam for att skriva samma sak pa bada. Checka in neongul och kolla in alla glassiga bilder! Bye babes!

Kommentarer
Postat av: Anders

God Jul!

2007-12-25 @ 20:18:15
URL: http://slakteri.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0